Bon Bini (Welkom)
Jaa het is bijna zo ver. Ik gavoor 5 maanden naar Curacao.
Het is allemaal heel spannend hoor, elke dag gaat voorbij en elke dag is dus een dag dichterbij mijn reisje.
Ik ben van plan om elke week een verhaaltje er neer te zetten of vaker als ik natuurlijk tijd heb en veel heb meegemaakt. Ook komen op deze site de foto's te staan van mijn avontuur. Natuurlijk heb ik ook nog hyves. Mijn hyves is: www.ellenooo.hyves.nl. Hier zal ik ook proberen de foto's en verhalen op kwijt te kunnen.
Ik hoop dat jullie veel plezier hebben met mijn verhaaltjes en natuurlijk zou ik het leuk vinden als jullie reageren! Ik probeer zo veel mogelijk op jullie te reageren!
Liefs Ellen
Hey Ellen,
Zo veilig aangekomen begrijp ik. Laat nu de verhalen maar komen. Ik hoop dat het een fantastische tijd gaat worden en dat je nog lang niet terug naar huis wilt. Ik blijf je op afstand volgen.
Groetjes Maria
Hoi Ellen,
Gelukkig goed aangekomen. Net als ik ga je voor het eerst met het vliegtuig op deze leeftijd en dan gelijk zo ver van huis: ik was 19 en ging naar Canada met nicht Lucie. Dat is een hele ervaring of niet ? Fijn dat het allemaal goed is gegaan. Ik ben benieuwd naar je verhalen, vooral als je met de stage gaat beginnen. Ik blijf je volgen. Liefs Erna