Week 3 alweer!
Hallo allemaal,
Zondag 29 november
Vandaag was weer de laatste dag van mijn weekend jammer genoeg! Ik heb vandaag lekker niets gedaan. Uitgeslapen tot een uurtje of half 12, wat best bijzonder is. Ik heb namelijk een schuifpui en daar komt heel veel licht doorheen als de zon schijnt en als ik dat licht zie ben ik klaar wakker en kom ik niet meer in slaap. Ik heb een waslijntje door mijn kamer heen gespannen diagonaal en zo kan ik lekker mijn was neerhangen en overdag de ventilator op standje 3 en dan maar drogen. Ik kan het wel op het balkon hangen maarja zo weet ik zeker dat het blijft hangen! Ik heb nog even bij het zwembad gezeten en we hebben een bbq gehad. Dat was gezellig.
Maandag 30 november
Vandaag was mijn 3e week stage alweer. Het gaat echt snel joh! Maargoed ik heb vandaag gesprek gehad met mijn stagebegeleider op stage. Hier hebben we het gehad over mijn opdrachten en heb nu nog een beter beeld van wat ik kan maken voor de opdrachten met het kindje. Ik moest vandaag van 10 tot 6 stage lopen en stond op de babygroep. Dit heb ik zelf aangegeven. Ik heb eigenlijk nog nooit met baby's gewerkt en omdat het meisje met de beperking er op maandag nooit is, leek me dit een leuke afwisseling. Vandaag heb ik een broodje gegeten met soep!
Dinsdag 1 december
Vandaag ging mijn wekker al weer vroeg. Maar liefst om 6 uur omdat ik om kwart over 7 op mijn stage moest zijn. Jaa het is even wat maar gelukkig was ik wel om half 4 klaar. Op stage heb ik wat oefeningen met het meisje met de beperking gedaan om te kijken wat ze wel en niet kan. Ik ben er ook achter gekomen dat ze een fysiotherapeut heeft. Ik wil heel graag met haar in contact komen om te kijken welke doelen realistisch zijn voor in het ondersteuningsplan wat ik vanuit school voor haar moet maken. Toen ik om half 4 thuis was heb ik even op de laptop gezeten en toen gingen we eten. De avond verder niet zo veel bijzonders gedaan en lekker gechilld.
Woensdag 2 december
Vandaag moest ik stage lopen van 8 uur tot 4 uur. Kon ik de wekker een half uurtje later zetten!
's Middags was ik om kwart voor 5 ongeveer thuis en heb toen gedouched omdat we die avond gingen uiteten omdat een meisje zaterdags weg ging. We hebben gegeten bij Hook's Hut. Je zit daar met picknicktafels aan de rand van het water bij het strand. Echt leuk om in het donker de zee te horen. We hebben daar lekker gegeten.
Donderdag 3 december
Vandaag was ik eigenlijk vrij en zou ik even gaan skypen met mijn leraar. Dit heb ik verzet omdat ik stage moest lopen van kwart over 7 tot 1 uur. Niet zo lang maar toch vroeg mijn bedje uit om het busje op te zoeken. Ze hadden op de donderdag mensen te kort dus of ik donderdag wilde werken en dan vrijdag vrij was. Ik vond het goed! Ik kon met een huisgenootje, Rachella, meerijden naar het Lido. We zijn die middag samen nog even naar Sellina geweest, daar zit een fotowinkel en de DA. We hadden allebei nog wat spulletjes nodig! Toen we weer thuis waren hebben we veel klaar gezet voor de bbq en heb ik voor ongeveer 30 man sla gesneden. Toen mijn kadootjes gepakt om beneden op de tafel neer te zetten bij de rest, want we hadden sinterklaasavond! Heel toevallig, Rachella had mij getrokken. Ik heb van haar bodylotion, douchegel en een halve meloen als spons, heel leuk!
Vrijdag 4 december
Vandaag was ik vrij van stage en heb heerlijk geslapen tot ongeveer half 11. Hierna weer even een paar dingen gewassen en op internet wat dingen gedaan. Toen gingen we om half 2 weg zodat we om 2 uur weg konden rijden naar onze stage. Rachelle en ik gingen helpen bij de sinterklaas. Zij had alles geregeld en ik ging mee om te helpen. Het feestje was voor de kinderen van 4 tot 6. Sinterklaas zou komen maar eerst kwam een piet helemaal in paniek erheen dat sinterklaas kwijt was. Toen moesten ze zingen om sinterklaas te zoeken. En ja hoor daar kwam de goedheiligman. Het was een leuke middag en voordat ik het wist was hij al weer weg. Ik vond het zo gezellig met de kinderen! 's Avonds hadden we poolparty. Ik had wat mensen uitgenodigd en al gauw waren er in totaal wel 200 mensen joh! Het was echt een super feest! Ik ben wel minimaal 30 keer het zwembad ingegooid met kleren en al! Ik ging ongeveer om half 5 slapen ofzo!
Zaterdag 5 december
Vandaag is het dan sinterklaas! Haha nee daar doen we niets aan! Ik heb van de huisbaas wel een zakje met 10 pepernoten gekregen en een stukje taaitaai! Super leuk dat ze er wat aan doet! Vandaag ben ik om ongeveer half 11 opgestaan en naar het strand geweest met 3 huisgenootjes.We zijn naar Blue Bay geweest, echt een mooi strandje en helemaal niet druk! Het was echt super mooi weer en lekker windje. Ik had me wel een paar keer ingesmeerd en dacht oh het gaat niet zo snel. Maarja toen kwam ik terug en was ik zo rood als een kreeft! Gelukkig heb ik er geen last van maar het is wel slecht voor je.. Gisterenavond heb ik nog met een huisgenootje een ijsje gehaald en we wilde eerst nog uit gaan maar toch niet gedaan. We hebben nog een potje Monopoly gespeeld. Ben 2e geworden, best goed he?!
Nou dit was het dan weer, haha!
Liefs, Ellen
oke ik heb maar 1 ding te zeggen en dat is... ik ben nog steeds een beetje jalours ;)
als ik dat lees van strand en zon en natuurlijk de ventilatoren om je af te koelen... oh i wish i was in curacuao right now.
ik zit nu op het punt om naar bed te gaan, morgen school wat de laatste tijd steeds leuker word,
voir het eerst in 3 jaar zeg ik uit volle borst "KUT SCHOOL"
ik ga denk ik toch maar stage lopen op curacuao, zoeken ze bij jou nog mensen? haha
nou fijne middag nog ;)
en ik zeg truste
XoXo,
Marc
Hoi Ellen
Fijn dat het zo goed gaat met je stage. Hier aan de oude varsselseweg is alles rustig.
Groetjes Marion
Haaaaaj Ellebel,
even regenachtige groetjes vanuit downtown bubbling Zelhem!!We missen je nog wel een beetje hoor @ KV,maarre als ik lees dat jij tegenwoordig je boodschappen bij de DA doet,krijg ik het gevoel dat je ons al bent vergeten!!!;-)Kan niet hoor,geen geld in t laadje bij de concurrent brengen!!!
Ondertussen ben ik nog altijd stikjaloers ofcourse,
wanneer ga je strandfoto's plaatsen,ben wel eens benieuwd of dat strand echt zo mooi is als je ons laat geloven!!!
Nou,ik ga maar eens aan de warme chocomel,
xDebs
Hoi Ellen
Fijn te horen dat het goed met je gaat en dat je het naar je zin hebt op stage. Dat zwemmen kunnen we hier ook maar dan in het weiland, zoveel regen is er wel gevallen, alleen de zon ontbreekt om op het strand te liggen, ook een beetje te koud.
Veel plezier maar weer en op naar de kerstkransjes.
Groetjes Gerard en Gerdien
Aah alles gaat helemaal goed zo te horen!
Leuk dat je daar ook nog een beetje sinterklaas hebt gevierd! Gaaf feestje gegeven dus:D? Foto's???
He ellen, heb je nog iets nodig uit nederland? Een collega van mij gaat tussen Kerst en nieuwjaar naar Curacao...... als het niet te zwaar is, wat je eventueel wilt hebben, wil ze het wel meenemen en bij je afgeven. Haar familie woont op Curacao, ze kent ook het Lido hotel, dus.............. ik hoor wel. groetjes Tante Thea
Hoi Ellen Fijn te horen dat je buiten je stage je ook geweldig vermaakt.Je zult zien de tijd is zo om .Ik kan je alleen zeggen geniet van het mooie weer ,want hier hebben we voorlopig genoeg regen gehad dus ik ben jaloers op jou zonnetje. Gr Xaveria en Fam.
Fijn dat je het leuk hebt.
Maaree, de DA kan echt niet he. Hebben ze daar geen kruidvat? haha.
Liefs
Heey ellen
hoe gaat het ??
hier is het onderhand wit
bijna kerstmis
Jij ook fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar
Het berichtje hier boven = van Rudi Elise Iris Mick en Lynn haha