ellenn.reismee.nl

De kerstweek!

Hallo allemaal,

Ik houd mijn site nog best goed bij toch? Haha.

Zondag 20 december
Vandaag werd ik wakker om 12 uur. Heerlijk uitgeslapen! Al snel had ik mijn ontbijt op en gingen naar het strand achter een hotel. Daar is het niet druk en eigenlijk mochten we er niet komen maar deden het stiekem wel. Een student hoort ook niet altijd te luisteren. Vaak wel, niet altijd. Haha. Na de hele middag op het strand te hebben gelegen wilde we wat eten maar iedereen had eigenlijk een andere mening. We besloten om bij de chinees te gaan eten wie ongeveer 200 meter van ons huis vandaan zat. Niemand is daar nog ooit geweest terwijl sommige hier al 3 maanden zitten, best raar.. En waarom? Geen idee, want het eten was er echt heel erg lekker en niet eens duur. Toen we klaar waren me het eten zijn we naar huis gereden en hebben daar lange broeken aangetrokken, vesten en sjaals want we gingen naar de bioscoop. Ja je zult wel denken waarom zo aankleden?! Nou het is daar 16 graden. Hier als aangepaste Nederlander is het dan gewoon koud. In Nederland kun je je dat niet voorstellen maar het is dan gewoon koud.. Haha. We hebben de film New Moon gezien. Ik vond er eigenlijk weinig aan want een mens die in een wolf veranderd en een halve familie die vampier is? Mij niet gezien hoor. Maargoed, de gezelligheid was er en dat maakte veel goed!

Maandag 21 december
Vandaag moest ik stage lopen van 10 uur tot 6 uur. Ik heb een keer wat langer kunnen slapen en dat beviel me goed. Ik werd wakker en dacht: jeetje, wat heb ik lekker geslapen! Dat is toch fijn als je met zo'n gevoel op staat? Nou goed, die dag was het echt leuk op stage. Er waren niet te veel kinderen en niet te druk dus je kon alle kinderen de aandacht geven die ze verdiende. Het was echt heel fijn werken, dat zou vaker zo moeten zijn maar is het jammer genoeg niet. Toen ik thuis kwam had Ingeborg haar auto gekregen. Wat een sportwagen joh! Er zit een sportuitlaat onder en hij maakt echt kei veel lawaai en ja hoor, dan zitten er 2 van die meisjes in de auto. Achter heeft die trouwens nog geblindeerde ramen. Haha. We gingen snel even pinnen en waren om 5 voor 7 terug in het Lido. Daar hoorde we dat we om kwart over 7 gingen. Phoe, dat was even haasten. Snel douchen en toen in de auto naar De Boot. We hadden hier kaartjes voor en dit was voor studenten. We konden daar vanaf 7 uur tot 12 uur gratis eten en drinken voor maar iets van 50 gulden. Als je dit omrekent is het dus iets van 20 euro. Niets toch? Nou en ik heb het er zeker uit gegeten en vooral gedronken. Hihi. We waren ongeveer rond een uurtje of 1 uur thuis.

Dinsdag 22 december
Vandaag zat ik midden in de week qua stage dagen. Maandag, dinsdag en dan alleen woensdag nog. Vandaag moest ik ook weer van half 8 tot half 4. We hebben op stage niet echt wat bijzonders gedaan. De kinderen waren behoorlijk druk zo met de dagen voor kerst. Ze waren allemaal hyper en ze luisterde bijna nergens naar. Dus na dit dagje was ik eigenlijk wel doodmoe. 's Avonds gegeten bij De Tropen. Even lekker makkelijk en niet te duur. Die avond gingen we naar de film op Mambo. De film heet Wedding Crachers, als ik het goed schrijf. Hij was wel leuk en ik heb best gelachen met de jongens. We waren om 12 uur thuis en toen ging ik slapen want de volgende dag moest ik weer om half 8 op stage zijn.

Woensdag 23 december
Vandaag moest ik stage lopen van half 8 tot half 4. We hadden die dag Kerstbrunch. Alle ouders van de kinderen hadden wat lekkers meegenomen wat kon worden opgegeten. De Kerstbrunch begon om ongeveer half 12 en we gingen opruimen half 1. We hadden echt rare combinaties. Pannekoeken, soesjes, kaas en worst, eierkoeken, spekjes en natuurlijk kerststol. De kinderen vonden het lekker en dat was het belangrijkste. We kregen deze dag ook een kerstpakketje. Een fles met een soort van wijn met een fruitsmaak eraan. Hij staat nog dicht. Best netjes toch?! Haha. Om half 4 werd ik opgehaald door Ingeborg en zijn we naar het vliegveld Hato gereden. Daar kwamen Marian(moeder), Stephanie(zus) en Edwin(vriend van de zus) aan. Ze kregen letterlijk en figuurlijk een warm welkom. Die avond gingen we met de partybus alweer. De bus kwam ons om half 11 ophalen en om half 12 stonden we bij Mambo Beack omdat daar een 80's & 90's party was. We hebben zo gelachen. Ik had een spijkerlegging aan, daarover een rood broekje en een te fout geel hemdje. Mijn haren waren helemaal getoupeerd en ik had allemaal rare kleuren make-up en sierraden om. We waren zoals gewoonlijk heel laat thuis en ik ga geen tijden noemen.. (Julie weten genoeg!)

Donderdag 24 december
Oh lekker een dagje vrij! Vandaag uitgeslapen, want dat was wel nodig na gisteren. Vandaag heb ik samen met Rachella boodschappen gedaan voor het kerstontbijt. We zijn naar de Albert Heijn geweest en hebben allemaal lekkere dingen gehaald en broodjes met lekker beleg. Die dag verder een beetje uitgerust en niets gedaan. Die avond moesten we namelijk weer fit zijn om naar een optreden van Nick en Simon te gaan. Ja ja ja, ik ben daar geweest! We hebben niet alleen Nick en Simon gezien maar ook andere Bekende Nederlanders. Zo ben ik op de foto geweest met Frank de Boer, Jeroen van de Boom, de enige en echte Gerard Joling en Nick en Simon zelf. Was echt een topavond!

Vrijdag 1e kerstdag
Vandaag was het wel raar worden. Hartstikke warm had ik het en dan is het ook nog kerst?! Dat is heel raar. Maargoed om half 12 wakker en om ongeveer half 1 gingen we ontbijten. Daarna naar het strand geweest, naar Cabanna. Daar hebben we de hele middag eigenlijk gelegen en toen we thuis kwamen ging iedereen zich douchen. Eigenlijk zouden we gaan eten bij Zanzibar, maar onze huisbazin had voor ons gekookt en echt veel ook. Ze doet tegen bijna niemand aardig en loopt alleen maar te zeuren en dan gaat ze wel voor ons koken. Was best raar toch?! Maargoed, iedereen had een paar happen gegeten en toen gingen de jongens alvast naar Bermuda. Wij kwamen later want we hadden eerst iets belangrijkere zaken te doen: de kerstspecial van All You Need Is Love te kijken. Echt een vrouwending vonden ze. Om half 1 gingen we naar Bermuda en lag toen om half 4 in mijn bedje.

Zaterdag 2e kerstdag
Vandaag was het alweer 2e kerstdag en nog steeds niet echt een kerstgevoel gehad. We hebben lekker ontbeten en gingen naar Marian, Stephanie en Edwin om met hun wat leuks te gaan doen. Toen we daar aankwamen gingen ze flamingo's kijken en naar Port Marie. Dat is een strand best ver weg. Wij konden helaas niet mee want dat was te ver rijden en aangezien het half 2 was, zouden we om half 3 pas op het strand liggen en om 5 uur al weer weg moesten omdat we om half 8 afgesproken hadden om te gaan eten. We hebben toen besloten om maar even Punda in te gaan. Daar hebben Ingeborg en ik allebei nieuwe slippers gekocht. Toen gingen we terug naar huis en daar wat op internet gezeten. Ik heb ook vandaag met mijn opa en oma geskyped. Dat was wel raar voor ze denk ik dat ze mij zo zagen ongeveer 8000 km verder! Haha. Maar het was even leuk en goed om ze te zien. Ongeveer 5 uur waren we thuis en hebben toen bij het zwembad gevolleybald. Dit tot ongeveer half 7 en toen snel douchen en gingen we uit eten bij Intermezzo. Hier hebben we tapas gegeten. Ik heb het eigenlijk nog nooit gehad, maar heb slak, vis, mosselen en nog meer dingen op die ik Nederland nog niet kende. Haha. De rest ging nog naar Mambo, maar ik heb mijn bedje opgezocht.

Zondag 27 december
Vandaag was het de 3e zondag deze week. Ik heb 's morgens toen ik de laptop had opgestart even wat voor school gedaan en ben toen met Ingeborg naar de Albert Heijn gereden en daar ontbijt gehaald. Echt een vakantiegevoel! Haha. Daarna lekker ontbeten en met een gedeelte naar het strand geweest. Daar hebben we gelegen tot ongeveer 6 uur en zijn toen even naar Wet & Wild geweest waar het Happy Hour was. Daar wat gedronken en toen naar de Mac Donalds voor ons avondeten. Toen we thuis waren was ik even naar mijn kamer en toen kwam ik terug omdat we het Ik-hou-van-Holland spel zouden gaan doen. Maar Rachella vroeg of ik mee ging naar een vuurwerk show kijken. Nou opzich leek me dat ook wel wat?! Mmm.. Toch ging ik mee naar het vuurwerk. Het was echt super mooi, en in Nederland hebben we nooit zo mooi en hoog vuurwerk. Geloof ook wel dat hier 99% illegaal is. Je mag trouwens vanaf zaterdagnacht op zondagnacht 12 uur vuurwerk afsteken tot 1 januari. Vandaar dat er een vuurwerkshow was. Check mijn foto's zou ik zeggen! Daarna niet laatgemaakt en naar bed gegaan.

Liefs, Ellen

agnes

Hai Ellen , wilde jou ook een FANTASTISCH 2010 wensen en heel veel plezier samen daar en we blijven je volgen met al je mooie verhalen groetjes van Agnes

Erna

Hoi Ellen
Gelukkig Nieuwjaar vanuit Loerbeek !!
Mooie foto's van het vuurwerk, iets kleiner maar ook hadden wij life in Loerbeek.

Groetjes
Erna en de rest

Gerard en Gerdien

Hoi Ellen,

G E L U K K I G N I E U W J A A R.

Groetjes van Gerard en Gerdien

Willeke

Hey!

Happy New Year!
Ik lees uit je verhaaltjes dat je het naar je zin hebt!
Veel plezier en succes nog!
Een gezond, gelukkig en liefdevol 2010 toegewenst!

Groetjes!!