ellenn.reismee.nl

Eerste week in 2010!

Hallo allemaal,

Maandag 4 januari
Jeetje joh, de wekker ging weer! Dat was even wennen naar een heerlijke vakantie! En de wekker ging nog niet eens omdat ik stage moest lopen want was pas om 12 uur ingepland, maar ik moest skypen met mijn leraar. Dit was om kwart over 8 ongeveer dat we gingen skypen. Daarna nog even op internet gezeten en toen hebben Ingeborg en ik besloten om Punda in te gaan. Mijn bikini is namelijk aan zijn einde, want hij gaat helemaal flubberen. Haha. Vind ik ook niet zo gek, zoute zee, chloor zwembad, zoute zee, chloor zwembad enz. Maargoed, ik heb een nieuwe gevonden! Misschien zien jullie hem nog wel op de foto's! Daarna heeft Ingeborg mij naar stage gebracht en kwam me later die middag weer ophalen. Het was op stage veranderd. Er waren nieuwe dingen geplaatst en oude, slechte dingen weggehaald. Het is nu een stukje beter geworden. Ik vond het leuk om de kinderen weer te zien. Het was leuk om het meisje ook weer te zien, en gelukkig vond zij dat ook leuk! Meteen kwam er een enthousiast TANTEE ELLENNNNNNN uit! Hihi doet je toch goed! Die avond hebben Ingeborg en ik bij De Tropen gegeten en nog even langs de DA geweest. Om 8 uur was ik op mijn kamer en ging om 10 uur al slapen.

Dinsdag 5 januari
Vandaag moest ik weer vroeg naar stage en daarom ging deze keer wel mijn wekker daarvoor af. Ik moest stage lopen van half 8 tot half 4. Het was weer even wennen om zo vroeg op te staan maar het ging allemaal goed. Op stage heb ik veel met het meisje gewerkt en heb haar spalken aan gedaan en ze kon recht op staan met die spalken aan haar benen al moest ik haar wel bij de hand houden. Verder heb ik met haar veel spelletjes gedaan en gedanst. Ze was echt heel vrolijk vandaag! Toen ik om half 4 klaar was ging ik naar huis met het busje en ben thuis bezig geweest voor school en even lekker op internet gezeten. Die avond ben ik vroeg naar bed gegaan. Ik was maandag en vandaag moe. Weet ook niet hoe het kan! Maar even bijslapen en alles is weer goed!

Woensdag 6 januari
Vandaag ben ik naar stage geweest van half 8 tot half 4. Ik stond de ochtend op de groep bij de Dierentuin, de andere vestiging van Bambino. Dit was echt een leuke ervaring! Ik heb veel nieuwe dingen geleerd. De kinderen zijn daar allemaal al rond de 4 jaar en kunnen heel veel zelf. Dat is wel even wennen want je wilt ze het liefste bij alles helpen! In de middag ben ik weer naar Recompensa gegaan. Ik heb het echt leuk op stage en mijn begeleider is ook super! Ze wil me met alles helpen en is er altijd voor me. Die middag heb ik lekker lang onder de douche gestaan. Ik had het zo warm en dan is een koude douche toch wel ideaal! Haha. Lekker in me eentje een meidenmiddag gehad. Daarna een beetje bij de anderen gezeten en 's avonds in bed een boek gelezen.

Donderdag 7 januari
Vandaag was ik lekker vrij en om half 11 me bedje uit. Lekker gedouched en naar de winkel geweest. Ik heb ook een pakketje gekregen van de collega van mijn tante! Echt super handig. Die middag ben ik nog met Laura en Stefan naar Wereldstage geweest voor kaartjes voor een feest op vrijdag! Daarna zijn we doorgereden naar Jan Thiel en hebben daar lekker een kleurtje gekweekt! Ik ben al op de goede weg om het uiterlijk als een Antilliaan te krijgen, haha nee grapje! Toen we terug kwamen ben ik even het zwembad ingesprongen en Ingeborg op gaan halen. Het is ongeveer 10 minuten rijden. Ongeveer 3 kwartier rijden en ik was er nog niet, haha, ik kan hier echt niet de weg onthouden! Lijkt zo erg op elkaar. Maargoed, daarna even langs de Albert Heijn geweest en nasi gehaald. Die avond wat buiten gezeten en nog naar Sinco geweest. We waren om 2 uur thuis.

Vrijdag 8 januari
Vandaag moest ik stage lopen van half 8 tot half 4, dat was wel even moeilijk na het late naar bed gaan. Maar 's avonds een vrouw, 's morgens een vrouw he?! Op stage was het leuk, de kinderen waren wel heel erg druk maar wel leuk druk. Soms dan kun je ze wel achter het behang plakken maar nu waren ze wel lief onderling! Die avond was er een house feest in Villa Maria. We zijn daar geweest en daarvoor hadden we eerst een uur gratis drinken in Bermuda. Vanuit daar kon je lopend naar Villa Maria. Dat gedaan en was echt gezellig! Wel jammer dat de muziek te hard stond, echt veel en veel te hard, deed gewoon zeer. Was al netjes om 3 uur thuis, want een meisje van hier was zo erg zat, dat we haar bijna naar haar kamer moesten dragen.

Zaterdag 9 januari
Vandaag werd ik wakker met een grote piep in me oren. Komt door de muziek gok ik. Maargoed ik heb lekker gedouched en die middag zijn Martine, Lotte, Yvonne, Ingeborg en ik naar Married geweest. Dat is een hotel en daar achter ligt echt een mooi strand. Eigenlijk mogen wij daar niet komen maar goed, hihi. We waren daar en toen wilde we wat kaas bestellen, hadden we zin in, met mosterd. Komt die man terug met 3 borden kaasplankje. Brie, notenkaas, oranjekaas, druiven en aardbeien. Oke... dat was eigenlijk niet de bedoeling maar goed het was wel lekker. Totdat de rekening kwam, die was 280 gulden! UUNNNNKKK! Ja in euro's is dat ongeveer 100 euro. Dus per persoon 20 euro. Het valt nog wel mee, maar voor een dagje strand was het wel veel! Haha. We konden er achteraf wel om lachen. Die avond hebben we niet veel gedaan maar wel bij De Kleine Wereld gegeten. Het was heerlijk. Ik had een groentesoep en een salada met noten en spek. Mmm..
Ben die avond wel vroeg naar bed gegaan want de volgende dag gingen we naar Klein Curacao.

Zondag 10 januari
Tringgggggggggggg! De wekker ging om 6 uur, shit man. Haha maargoed, ik kon het aan en er stond me een leuke ervaring te wachten. We gingen vandaag met een groep van 20 man naar Klein Curacao. En voordat ik ga vertellen, het was zooooooo vet! We moesten met ongeveer 4 auto's naar de Boathouse, waar we op de boot moesten. We gingen met een boot en die zag er wel goed uit. Voor de tijd toch maar een reistabletje genomen omdat ik niet wist of ik er tegen kon. Ondanks dat reistabletje heb ik van de 2 uur toch ongeveer anderhalf uur achter bij de boot gestaan en proberen over te geven. Dit lukte jammer genoeg niet, want dan was ik het wel mooi kwijt geweest. Toen we daar aan kwamen wist ik niet wat ik zag. Het was zooooo helder blauw! Kun je trouwens ook op de foto's zien! (stille hint!) We hebben daar lekker op het strand gelegen en heb nog gesnorkeld. Ze zeggen dat het heel leuk is maar mijn duikbril liep hele tijd vol water, wat erg jammer was. Op de boot hebben we nog een barbecue gehad en toen moesten we om half 3 al weer terug naar Curacao zelf. We hebben op de terugweg een stuk gezeild met de boot, lekker op het dek liggen en slapen maar! Ik kan deze dag niet snel vergeten, het was echt super! Nou, ik zou zeggen, kom maar op met al die andere ervaringen die ik hier op kan doen, ik ben er klaar voor!

Liefs, Ellen

Tara

Hey Ellen!

Ik citeer één zin: 'Ik heb toen lang onder de douche gestaan omdat ik het zo warm had'. Haha, dat hoor je mij hier niet zeggen in Nederland! Brrrrr!

Wat leuk om te lezen dat je stage zo goed bevalt, klinkt echt allemaal super.
En natuurlijk buiten je stage om heb je genoeg te doen, zo te lezen.

You have the time of your life! Enjoy it!
Geniet nog maar lekker van het heerlijke weertje en geniet van de leuke dingen die je nog gaat meemaken!

Ik hoor vast wel snel wat van ons antilliaantje..... ;)

Kusjes vanuut 't witte Hengel!

Marion

Hoi Ellen
Leuk om je verhalen telkens te lezen en fijn dat de stage zo goed gaat. De foto`s zijn ook erg mooi. Veel plezier nog.
Groetjes Marion
Ps. nog gefeliciteerd met je zusje.

Erna

Hallo Ellen.
Leuk om op je site te kijken!
Je zit daar volgens mij wel goed.
Leuke stage en veel uitgaan!
Heel veel succes verder en groetjes Erna en fam.

agnes

Hallo Ellen, hoe houden jullie dit vol die feesten laat naar bed en ook nog stage????? , maar ja jullie zijn ook nog een stuk jonger dan ik!!!!! Geweldig mooie foto's en verslag weer. Hoe zo JALOERS????? haha. Maar hier is het ook net zo wit als de stranden bij jullie. Blijf genieten meid en we blijven je volgen. groetjes Agnes