ellenn.reismee.nl

De Christoffelberg beklimmen!

Hallo allemaal,

Zaterdag 20 maart
Vandaag heb ik niet zo veel gedaan. Die nacht had Elke in het Lido Hotel geslapen en ze ging al vroeg weg. Ik heb daarna wat op de laptop gezeten en ging daarna Elke ophalen om even voor schoenen te gaan kijken omdat we morgen de berg zouden beklimmen. We hebben die middag geen schoenen gevonden maar zijn nog wel langs een kapper geweest en daar hadden ze geen plek. De middag was een beetje dood en daarna hoorde ik dat huisgenootjes bij dezelfde kapper waren geweest en hadden voor mij ook een afspraak gemaakt voor dinsdag om 5 uur. Dus dinsdag ga ik naar de kapper! Verder kwam ik toen terug en gingen we nog even voor een uurtje of 2 naar het strand toe. Daar nog even lekker gelegen en toen zijn we bij De Tropen gaan eten. Hierna gingen we naar huis en iedereen ging naar de poolparty die die avond bij een ander studentenhuis was. Het blijkt dat het heel gezellig was. Ik ging niet mee want ik moest de volgende dag om half 8 al paraat staan om weg te rijden naar de berg..

Zondag 21 maart ‘'De Christoffel Berg beklimmen''
Tringggggggg! De wekker ging op de zondag om 7 uur. We gingen namelijk met een paar mensen de berg beklimmen. Elke ging mee en die werd hier gebracht iets voor half 8. Baruch, Jelle en Chris gingen ook mee, dat zijn mijn huisgenootjes. Elke is een collega. Yvonne is ook een collega en zou ook mee gaan. Belde ze me om iets over half 8 dat ze zich had verslapen. We zouden namelijk om half 8 al wegrijden. Toen waren we eindelijk onderweg en kon het feest beginnen. Was Yvonne ineens haar dichte schoenen vergeten, konden we weer terug rijden.. Uiteindelijk waren we om 10 over half 10 aan de berg begonnen. Het is de Christoffelberg en die is 375 meter hoog. Het lijkt niet zo hoog maar ga het is klimmen en als je er dan op staat is het ook nog eens 30 graden dus dat wil wel. Trouwen niet heel erg veranderlijk maar ik was dus verbrand! Haha. Niet super erg want had me wel ingesmeerd. Het was echt leuk om te klimmen. Een hele ervaring erbij en vond het wel tof dat ik het heb kunnen doen. Toen we eindelijk weer beneden hadden deed ik mijn schoenen uit en had ik een blaar van 2 bij 2 op me hak zitten, vandaar dat ik zo krom liep! Hihi. Daarna zijn we Playa Forti geweest en daar heeft Baruch van een berg af gesprongen in de zee. Daar is het speciaal voor gemaakt en was echt vet dat hij dat deed. Hierna zijn we doorgereden naar Playa Lagun waar we eerst wat hebben gegeten en later op het strand zijn gaan liggen. Iedereen was verbrand van de berg en wilden dus allemaal graag in de schaduw liggen. We waren rond een uurtje of 7 thuis en zijn toen met zijn vieren, Baruch, Jelle, Chris en ik, Kip Siam gaan maken. Was lekker en had me buikje weer rond. Daarna zouden we naar Wet & Wild gaan maar dit ging toch weer niet door. Ben lekker thuis gebleven en hebben nog even op de gang na zitten praten. Het was echt tof op de berg te beklimmen. Het was ook 1 van de punten die op mijn lijstje stond die ik nog wilde doen! Hihi. Afgevinkt is die dus!

Morgen spierpijn krijgen, gok ik zo!?

Liefs, Ellen

annie geurtsen

eindelijk ook eens aktief geweest en sportief want het is wel veel feesten daar en oja ook nog een beetje stage en studie veel plezier nog

Agnes

Hallo Ellen, hoe veel punten staan er nog op je lijstje??is het allemaal nog te doen , want de weken vliegen voorbij. Geniet nog van elke dag , en doe de dingen die je nog graag wilt doen. groetjes Agnes