Een halve week!
Hallo lieve mensen die ik allemaal mis!
Zondag 28 maart
Vandaag werd ik wakker om 12 uur. Dat zijn nog een beetje tijden, hihi. Nee grapje maar wel een uurtje vroeger als gisteren. Terwijl ik toch later ben gaan slapen. Elke heeft in het Lido geslapen en we zijn samen naar de Albert Heijn geweest en hebben daar broodje knakworst gehaald. Bij het Lido opgegeten en toen gaan zwemmen. Jelle de vriend van Baruch, gaat vandaag naar huis dus hebben hem om 4 uur uitgezwaaid. Daarna terug naar huis gereden en toen werd Elke opgehaald en waren
Baruch en ik als enige nog in het Lido. We hebben allebei een tijdje achter de laptop gezeten en daarna met elkaar over van alles en nog wat gehad. Totdat het half 9 was en we er achter kwamen dat we nog niets hadden gegeten en de andere jongens al weer thuis kwamen. We hadden toch niet echt honger en hebben allebei een krentenbol gegeten en zijn naar Wet & Wild mee geweest. Deze keer vond ik het echt leuk en heb me prima vermaakt. Totdat er mensen naar huis wilde dus moest ik ook wel gaan hé?! Kon daar moeilijk nog in me eentje blijven staan..
Maandag 29 maart
Vandaag werd ik lekker pas om 11 uur wakker en ging me mail kijken waar me leraar een mailtje had gestuurd, waarom we niet gingen skypen?! Ik dacht dat het niet meer nodig was maar blijkbaar dus wel. Nu heb ik een afspraak voor donderdag om nog even te skypen. Die dag wilde ik wel naar het strand en ben dus ook naar Cabanna geweest met Gijs, Chris en Michelle. Hier ongeveer gelegen tot een uurtje of 5 uur en daarna naar huis gereden. Lekker douchen en de jongens ging eten bij La Granja. Ik vind het daar niet wat dus ben voor het eerst door de Mac Drive geweest. Wilde alleen maar kipnuggets maar die vrouw begreep er de ballen van! Wat een mens was dat! Of ik een menu wilde, ik zeg nee? Zegt ze is goedkoper, ik zeg nee wil alleen die kipnuggets? En wat te drinken? Ik hoef geen drinken. En zo ging het nog heel even door! Dit thuis opgegeten en aan mijn eindverslag voor school gewerkt, deze moet ik namelijk donderdag inleveren en heb de verbeterde versies van allebei de beoordelaars gekregen. Die avond wilden we wat gaan doen maar achteraf zijn we toch thuis gebleven wat wel verstand was aangezien ik de volgende morgen om half 8 moest beginnen.
Dinsdag 30 maart
Dit was dan de laatste stageweek die is aangebroken. Dit waren de laatste 3 dagen dat ik nog maar stage zou lopen. De dinsdag begint elke week wel drukker te worden bij mij op stage. Eerst was het altijd de donderdag maar die vind ik nu minder erg. Die dag heb ik die middag nog leuke spelletjes gedaan met de kinderen die niet op bed lagen. Ik was behoorlijk actief en de kinderen vonden het nog leuk ook. Vaak als je iets doet wat ze niet verwachten kunnen ze er wel om lachen. Die dag moest ik tot half 4 werken en ging iets over half 4 naar huis toe. Oke nu werd het echt aftellen, ik hoef nog maar 2 dagen stage te lopen! Mmm.. Die avond weet ik even niet meer wat we hebben gegeten?! Kan het ook niet van elke dag onthouden he? Verder hebben we die avond niets meer gedaan en ben al om kwart over 10 gaan slapen...
Woensdag 31 maart
Nou dit was dan me ene laatste stagedag. Ik heb er een beetje dubbel gevoel bij, ik vind het jammer dat het over is want zo zie ik de kindjes en de lieve collega's nooit meer, maar aan de andere kant heb ik wel lekker vakantie op het prachtige eiland en kan ik allemaal leuke dingen gaan doen! Die dag nog een paar leuke dingen met de kinderen gedaan en met het pictogrammenbord bezig geweest. Deze zou ik aan de muur hangen maar het komt er niet van. Ik heb met M. nog filmpjes gemaakt die ik voor school weer nodig heb. Dit ging wel goed. Die was het Lido niet echt druk bewoond. Samen met Chris heb ik toen een wokschotel gemaakt en deze opgegeten. Daarna klaargemaakt en zijn we naar TMF Cafe geweest. Dit was wel leuk en heb me ook zeker vermaakt. Ging om ongeveer 4 uur slapen. En dan ook nog morgen me laatste stagedag?!
Liefs en groetjes, Ellen