Vliegtijden voor de terug reis.
Hallo allemaal,
Ja ja, nu kan ik nog even lekker de nederlander uithangen en bruin worden om jullie in Nederland jaloers te maken. Maargoed ik moet ook weer terug naar Nederland.
Het was eerst de planning om zaterdag om half 3 onze tijd (half 9 in de avond bij jullie) terug te vliegen. Dit is veranderd en ik vlieg nu in Antilliaanse tijd om kwart over 5 's avonds en dan is het bij jullie kwart over 11 s' avonds. Ik vlieg via Bonaire en kom de volgende dag aan op Schiphol om 10.20 zoals die vrouw mij vertelde. Dit is Nederlandse tijd. Dus half 11 ga ik denk ik uit het poortje komen lopen. Of iets later maar dan moeten de mensen die me op komen halen maar even wachten! ik heb geen idee..
Nou als jullie vragen hebben dan mail me maar en anders dan via een reactie en zal ik proberen te reageren via een mail of iets!
Nou dushi's!
Tot over een paar daagjes!
Liefs, Ellen
Ellen, nu is het aftellen en dan weer naar het saaie Nederland geniet nog van deze laatste dagen en wens je een goede vlucht groetjes Agnes
Ha die Ellen,
er is een tied van kommen en een tied van goan. De tien van goan is bijna gekommen. Maak er nog wat van, die laatste uurtjes op Curacao. Een goede terugreis!!
Ellen , we vonden het ook leuk om jou verhalen te volgen en al die mooie foto's, je hebt zo iedereen op de hoogte gehouden van al je ervaringen GEWELDIG!!! groetjes Agnes
Ellen bedankt voor al je leuke verhalen. Ik heb ze met veel plezier gelezen en ervan genoten.
De laatste dagen op Curacao zijn nu in zicht en komt er helaas een einde aan je grote avontuur.
Sinds vanavond 18.00 uur is er géén vliegverkeer meer mogelijk vanaf en naar Schiphol, dus wie weet wordt je vakantie nog verlengd.
Geniet intens van deze laatste twee dagen. Ik wens je een goede terugreis toe en tot ziens op Schiphol.
hoi Ellen,
Goede reis!!!! Zie je gauw in Hengeloooooooo
en blijf gewoon schrijven!!!
groetjes!!!!!
Hoop dat je het weer fijn gaat hebben in nederland.. haha het is hier wel een stukie kouder.... maar het komt allemaal goed... Ben wel benieuwd naar je verhalen maandag:D..
Xxx