Mijn verjaardag op Curacao!
Hallo alle dushi's,
Ja hoor, dat maak je ook gewoon nog even mee. Jarig zijn op Curacao, alsof ik het al niet leuk genoeg heb! Haha. Maargoed ik was dus jarig. Ik zal je helemaal gaan vertellen hoe die dag is gelopen. Zaterdag gingen we 's middags naar een feest op het strand en toen ging ik in de auto zitten en zat er een omhulsel om het stuur waar een koeienvacht op zat. Ik dacht huh, wat heeft dit te betekenen?! Ingeborg zei dat het een cadeau voor mij was maar dat geloofde ik niet echt. Ze moesten allemaal hard lachen. Vanaf toen begon het. Die volgende dag moest ik om half 12 klaar staan en ik zou een lijstje krijgen wat ik allemaal mee moest nemen...
Maar eerst even die avond mijn verjaardag ingeluid in Bermuda. Daar was ik om 12 uur jarig en iedereen ging mij feliciteren en de DJ draaide nog een verjaardagsliedje. Nou ik voelde me wel helemaal jarig! Ik mocht trouwens ook niet te veel drinken omdat ik zondag fit moest zijn, en ik wist nog niet steeds niet wat ik ging doen. En ik ben ook helemaal niet nieuwsgierig aangelegd. WEL DUS! We gingen al om 2 uur slapen en de volgende morgen had ik mijn tas met de spullen gepakt en ging ik op weg naar mijn verrassing. Ik moest in de auto een handdoek om en ja hoor, het stuur moest mee. Ik snapte er nu helemaal geen hol meer van. Hebben ze met mij, met een handdoek over me hoofd extra een omweg gereden zodat ik niet zou weten waar ik aankwam. Het bleek dus dat ik met mijn handdoek over het strand liep, omg! Maargoed van te voren wist ik dat niet. Ik mocht mijn handdoek op het punt af doen en weet je wat er toen voor me stond:
EEN JETSKI!
Ik ging gewoon een half uurtje met Ingeborg en Sjors op een jetski. Dat was echt super gaaf. De helft wat op het lijstje stond had ik niet nodig en dat was natuurlijk weer lachen voor hen. Ik vond het echt super gaaf. Ik heb een half uur het water in Curacao aardig onveilig gemaakt. Soms ging ik zo hard over een golf heen dat ik geen water meer onder me voelde en ik ook met mijn kont niet meer op de zitting zat. Het was echt geweldig! Toen ik eraf moest was ik helemaal onder de indruk aan het vertellen en zei dat ik moest douchen omdat ik allemaal water over me heen had gekregen en bla bla bla. Niet oplettend dat de rest van mijn huis bij de bar stond en daar een liedje voor mij aan het zingen waren en mij op stonden te wachten met ballonen. Het was echt super gaaf en we gingen in de banken zitten om te chillen. Daar heb ik nog 2 cadeaus gekregen: een bootje voor in het zwembad en een drankkoeler. Je kunt deze opblazen, er ijs in doen, je drinken in doen en in het zwembad zetten. Ik vond dat we die middag dat meteen maar moesten gaan doen. Eerst waren we nog even langs de Appie Happie geweest omdat we pannenkoekenmix moesten halen. Die middag lekker gezwommen en op mijn bootje gelegen.
Het begon al tegen 7 uur aan te lopen en toen gingen Gijs en ik pannenkoeken bakken. We dachten oh dat doen we wel even voor 12 man, maar dat viel toch even tegen. Tegen een uurtje of half 9 waren pas alle pannenkoeken klaar. Iedereen had heel veel honger en eigenlijk kon ik na het vele koken geen pannenkoek meer zien maar heb er toch lekker wat opgegeten.
Daarna hebben we ons allemaal klaargemaakt en zijn voor de zoveelste keer Wet & Wild onveilig gaan maken. Het was echt een topverjaardag. De zaterdagavond, de zondag overdag en de zondagavond. Alle mensen wie mee hebben geholpen om er een spettert feestje van te maken: MASHA DANKI! Het was echt top!
Liefs, de nu 19-jarige Ellen
Inderdaad een super verjaardag Ellen. Die zal je altijd blijven herinneren. Leuk om jou weer even gesproken te hebben zondag. Jammer dat het met de felicitatie via de site niet lukte. Knuffel van ons allemaal. Groetjes Erna
Dag 19 jarige Ellen.
Anders dan anders.
Wat geweldig leuk voor jou dat je een onvergetelijke verjaardag hebt gehad. Dit is een verjaardag om NOOIT meer te vergeten en staat voor altijd in je geheugen en op je netvliezen gebrand.
Ik vond het fijn dat ik je zondag nog even telefonisch kon feleciteren. Tijdens het telefoneren met Ingeborg hoorde ik jou enthousiaste stem op de achtergrond. Je was op dat moment aan het skypen met jou familie.
Deze bijzondere dag geeft jou weer extra energie om van de laatste weken nog intensiever te genieten.
Lieve Ellen, haal ALLES uit de kast en GENIET!!!!!!!
groetjes van Marian.
Wat leuk voor je dat ze je met de verjaardag een leuke dag bezorgt hebben. Dat neem je toch maar weer mee !!!
jaloers? echt wel op zo'n superverjaardag!!! Jetski, lijkt me geweldig!!! Dit vergeet je nooit meer. Geniet er nog lekker van.
doei dushi
Ellen ook namens ons van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag en wat ik zoal al lees was het een zeer bijzondere dag. Zo zou je het natuurlijk elk jaar wel willen vieren, niet waar???/ geef Ingeborg een hint!!!En Wie Weet. Nog heel veel plezier en doe de dingen wat je nog allemaal wilt doen want jullie kunnen nu de weken gaan aftellen.We zijn al ingeent voor de virus en breng ook voor ons het mooie weer mee!!!! groetjes Agnes
Een fantantische verjaardag om nooit te vergeten.
En het leuke is dat je er zo van geniet. Blijf genieten.!!
Jouw moeder en ik kennen elkaar al meer dan 20 jaar,
toen bestomd jij nog niet. Nog heel veel plezier!
Groetjes van Netty